" /> schoonloopmatten op maat

schoonloopmatten op maat

Schoonloopmatten voor lang plezier van je vloer
Een goede entreemat of schoonloopmat voorkomt het inlopen van vuil, zand en water. Vuil en zand zijn de voornaamste veroorzakers van slijtage van harde vloeren. Voorkom krassen en beschadigingen in je vloer door te kiezen voor onze entreematten. Onze entreematten zijn te verkrijgen in verschillende materialen en ideaal voor residentieel gebruik.

schoonloopmat Aktie
Deze schoonloopmat is nu in de aanbieding. Normaal kost deze schoonloopmat 59,95 euro advies verkoopprijs. maar wij kunnen de schoonloopmat aanbieden voor 39,95 euro per vierkante meter.
Deze schoonloopmat is goed te reinigen, Hij is slijtvast en rafelt niet als u er nog een stukje van wil afsnijden. Hij is scherp geprijsd mede omdat wij de rollen rechtstreeks bij de fabrikant kopen.
Omdat schoonloopmat Aktie slijtvast is, kan hij goed gebruikt worden bij druk verkeer. Schoonloopmat Aktie heeft een goede vuil- en vochtopname. Hij is daardoor uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen,
maar uiteraard ook voor partikulieren. Door groot in te kopen kunnen wij deze schoonloopmat tijdelijk aanbieden voor 29 euro per vierkante meter.

Schoonloopmat Perfect
Deze schoonloopmat voor binnen, die geoptimaliseerd is voor zowel vuil- als vochtopname.
Schoonloopmat Perfect bestaat uit een combinatie van harde en zachte garens, en heeft een bouclé-pool (met een lusje in plaats van één draadje). Gecombineerd met het gemêleerde design, onttrekt dit vuiltjes aan het zicht. De sterke en veerkrachtige pool is uit verschillende garens opgebouwd, zodat de mat zowel vocht absorbeert als vuil opneemt. Hierdoor voorkomt Praktisch het inlopen van zand en daarmee krassen op de vloer. Een bijkomend voordeel is dat de matten gemakkelijk te stofzuigen zijn. De schoonloopmatten Perfect geschikt voor intensief huishoudelijk en normaal projectmatig gebruik.

Schoonloopmat recycle van gerecycled visnet.
Deze schoonloopmat is net weer een tandje beter dan de Perfect. Verder doet u nu echt iets voor het miljeu. vaak blijven visnetten achter in de zee of water. Hierin raken de dieren verstrikt. Met alle gevolgen van dien. Door een lang proces is onze fabrikant er in geslaagd om een schoonloopmat te maken die een stuk beter voor het miljeu is maar ook nog uitstekend voor de funcie die het moet hebben.
De recycle heeft veel te bieden. Deze mat is veelzijdig toepasbaar en bijzonder functioneel. Het slijtvaste econyl pa vezel absorbeert vocht en door de stevigheid van de vezel voorkomt u inloop van vuil. Hierdoor is onze recycle een flexibele alleskunner. Met klasse 23/31 heeft de mat een stevig karakter en is inzetbaar van zwaar residentieel gebruik tot en met licht projectgebruik en is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in boetieks, retail, kleinere kantoren en sportscholen, etc. Met brandklasse Cfl-s1 voldoet de recycle vanzelfsprekend aan de brandveiligheidseisen voor projectgebruik.